Biztonságtechnika

BEHATOLÁSJELZŐ RENDSZEREK | BELÉPTETŐ RENDSZEREK INFORMATIKAI HÁLÓZATOK | OKOSOTTHONOK | KAMERARENDSZEREK | TŰZJELZŐ RENDSZEREK

A biztonságtechnika fogalma: több tudományágat, szakterületet átfogó és ötvöző irányzat, amely a tulajdon és személy védelmével foglalkozik.

Vezetékes és vezeték nélküli megoldások

Ajax Starter Kit - vezeték nélküli riasztó kezdőcsomag
Bosch videó megfigyelő rendszer
Az Ajax biztonsági rendszer logója

Az Ajax Systems a legtöbb elnyert díjjal dicsekedhet Európában vezeték nélküli rendszereivel.

Fekete és Fehér színben elérhető termékeik igen impozáns külalakkal, formabontóan jelentek meg a piacon garantált feltörés elleni védelemmel ellátva.

Ajax Starter Kit - vezeték nélküli riasztó kezdőcsomag

Okosotthonként is működtethető rendszereik főként lakossági területeken, de raktárakban, üzletekben és kisebb csarnokokban is teljes körűen helyt állnak.

Bosch videó megfigyelő rendszer
A Bosch biztonsági rendszerek logója

A vezetékes, főként ipari BOSCH rendszerek világszerte ismertek.

Folyamatos innovációkkal és technológiai újításokkal, komplex és megbízható megoldásokat nyújtanak akár egy életen át (“Invented for life“).

Minőség és megbízhatóság a biztonságtechnika bármely területén. Legyen az behatolásjelző, beléptető, kamera, tűzjelző, vagy vészhangosító rendszer, magas szinten képviseltetik magukat lakossági és ipari területeken egyaránt.

Dormakaba logó

Beléptetőrendszerek

Vezetékes és vezeték nélküli megoldások

Szinte minden környezetbe illő letisztult formavilág, igényes megmunkálás és a színek sokasága mellett, ha időtálló és minőségi eszközöket szeretne választani leendő beléptető rendszeréhez válasszon minket!

A dormakaba termékeivel nincs lehetetlen, legyen szó ajtó vasalatokról, beléptető és bejárati rendszerekről, elektronikus beléptetésről és adatkezelésről, vezérlőkulcs zárrendszerekről, szállodai beléptető rendszerekről, széfzárakról, vagy beltéri üvegfal rendszerekről.

Egyszóval minden ami beléptető, az legyen dormakaba! Partnerkapcsolatunknak köszönhetően telepítéseink nem csak árban, de a gyors és szakszerű kivitelezésben is kedvezőek lehetnek az Ön számára.

A Qolsys logója

Okosotthon

Teljes okosotthon rendszerek

IQ panel 2 Plus

Egy rendkívül könnyen kezelhető, biztonságos, okos és gyors kezelőfelület.

Kiválóan alkalmas lakások, családi házak, illetve közepes méretű ingatlanok teljes körű automatizálására, vezérlésére a világ bármely részéről.

Csatlakoztathatók a legmodernebb, vezeték nélküli technológiai szabványokkal készült eszközök, mint például a DSC POWER G vezeték nélküli eszközei.

Rajtunk keresztül történő beszerzése költséghatékony, telepítése után költségeket csökkentő lesz automatizálási folyamataival leendő tulajdonosának.

Iqpanel okosotthon tablet és érzékelők

Miért válassza a DBS Smart Solutions-t?

Megbízhatóság

Kollégáink igényes megjelenéssel, erkölcsi bizonyítvánnyal állnak rendelkezésre a megadott időben, a megadott helyen. Határidőre történő munkavégzéseink mindig időben elkészülnek, ha mégsem annak rajtunk kívül álló oka van.

Szakértelem

Nálunk mindenki rendelkezik szakképesítéssel, folyamatos továbbképzéseken veszünk részt, hogy naprakészen tudjuk ügyfeleinknek a legjobb szolgáltatást nyújtani.

Precíz munkavégzés

Hatékony és gyors munkavégzésünk mellett fontos számunkra a külalak, szigorú szabályok és szabványok szerint végezzük el a ránk bízott munkát.

Ha felkeltettük érdeklődését, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén!

Telefon:

Keressen minket telefonon: H-P 9:00-17:00

+36 30 726 7967

E-mail:

Munkatársaink rövid időn belül válaszolnak levelére

info@dbs.hu

A DBS Smart Solutions bemutatóterme

Küldjön üzenetet!

Keressen minket a fenti elérhetőségek valamelyikén vagy küldjön üzenetet az alábbi űrlap segítségével!
Kollégánk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot.

    Elfogadom az adatkezelési tájékoztatót