Ózonos fertőtlenítés

LAKÓINGATLANOK, IRODÁK FERTŐTLENÍTÉSE ÓZONGENERÁTOR SEGÍTSÉGÉVEL

Miért fontos az ózonos fertőtlenítés?

Milyen előnyökkel jár az eljárás?

Ózonos fertőtlenítés - nappali

A felületi tisztítással rengeteg idő és energia megy el. Nem tudunk mindent a teljes felületén letörölni a hozzáférhetetlen zeg-zugok, helyek miatt. Nem elhanyagolható tény a szükséges tisztító anyagok beszerzési ára sem.

Ha valaki tényleg becsületesen szeretné tisztán tartani környezetét, igen sok tisztítószerre és védőfelszerelésre lesz szüksége. Ezzel szemben az Ózonos fertőtlenítésnél ügyfeleinknek nem kell ezeket a szereket beszerezniük és befektetett energiát sem kell pazarolniuk a teljes körű, minden négyzetcentiméterre eljutó Ózon gázzal történő tisztítással. Gondoljon csak bele, az Ózon akár 3000-szer hatékonyabb fertőtlenítő hatású, mint a Klór. Ez a szám elsőre megdöbbentő lehet, de IGAZ.

Lehetetlen felvenni a versenyt egy ennyire hatékony tisztítási folyamattal! Mind emellett rendkívül hatékony a kellemetlen szagok eltüntetésében is. Idézem ” Ha kapcsolatba kerül bármiféle mikroorganizmussal, mint például baktériumokkal, vírusokkal, penésszel, gombával, szagot okozó elemekkel, vagy oldott oxidálható ásványi anyagokkal, akkor egyszerűen megsemmisíti azt, vagy csapadék formájában oxidálja és ezáltal kiszűrhetővé teszi, amit a telítődött szűrőanyagról időszakos visszamosatással lehet eltávolítani.

Az oxidálási folyamat az ózonnal olyan eredményes, hogy a mikroorganizmusok nem tudnak immunitást felépíteni, nem úgy, mint ahogy a hagyományos vegyszerekkel előfordulhat.” – Wikipédia, így a COVID-19 sem tud ellenállni, az adott helyiség kezelési folyamata közben megsemmisül.

Az ózonos fertőtlenítés folyamata

Milyen lépésekből áll a fertőtlenítés?

Első lépés

FELMÉRÉS

Ingatlan méretének felmérése, időpont egyeztetés, egyedi, személyre szabott árajánlat készítése

Második lépés

FERTŐTLENÍTÉS

Az egyeztetett időpontban kollégáink elvégzik a fertőtlenítést. Figyelem: az ózonos fertőtlenítés feltétele, hogy a munkavégzés ideje alatt ember, állat, vagy növény ne tartózkodjon a kezelt helyiségekben!

Harmadik lépés

SZELLŐZTETÉS

Az ózonnal frissen fertőtlenített helyiség(ek) alapos szellőztetése

Negyedik lépés

ELLENŐRZŐ MÉRÉS

A szellőztetést követően pontos méréseket végzünk, melynek során megállapítjuk, hogy a fertőtlenített terület biztonságos-e

Ötödik lépés

ÁTADÁS

A megfelelő mérések elvégzése után az ingatlan ismét birtokba vehető

Mivel végezzük a fertőtlenítést?

Az egyik  legmodernebb ózongenerátor segítségével:

ULSONIX AIRCLEAN 20G

  • Ózonképződés: 20.000 mg/óra
  • Légáramlás: 170 m³/óra
  • integrált UV-fény
  • Teljesítmény: 205 WIdőzítő funkció akár 24 óráig

 

Miért válassza a DBS Smart Solutions-t?

Megbízhatóság

Kollégáink igényes megjelenéssel, erkölcsi bizonyítvánnyal állnak rendelkezésre a megadott időben, a megadott helyen. Határidőre történő munkavégzéseink mindig időben elkészülnek, ha mégsem annak rajtunk kívül álló oka van.

Szakértelem

Nálunk mindenki rendelkezik szakképesítéssel, folyamatos továbbképzéseken veszünk részt, hogy naprakészen tudjuk ügyfeleinknek a legjobb szolgáltatást nyújtani.

Precíz munkavégzés

Hatékony és gyors munkavégzésünk mellett fontos számunkra a külalak, szigorú szabályok és szabványok szerint végezzük el a ránk bízott munkát.

Ha felkeltettük érdeklődését, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén!

Telefon:

Keressen minket telefonon: H-P 9:00-17:00

+36 30 726 7967

E-mail:

Munkatársaink rövid időn belül válaszolnak levelére

info@dbs.hu

A DBS Smart Solutions bemutatóterme

Küldjön üzenetet!

Keressen minket a fenti elérhetőségek valamelyikén vagy küldjön üzenetet az alábbi űrlap segítségével!
Kollégánk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot.

    Elfogadom az adatkezelési tájékoztatót