BVF NYBRO WiFi fűtőpanel

49.500 Ft60.500 Ft

500-1000-1500-2000W okos fűtőpanel beépített WiFi-s vezérléssel.

A NYBRO termékcsalád egyedülálló módon ötvözi a közismert skandináv designt az innovatív műszaki megoldásokkal. Gyors felfűtésével ideális választás munkaállomások komfortosabbá tételére is.

 • Beépített WiFi-s digitális termosztát
 • Tartozék fali és mobil konzol
 • 1,5m bekötőkábel villásdugóval
 • Ablaknyitás érzékelés
 • 1+4 év garancia*

* Regisztrálja termékét és hosszabbítsa meg 4 évvel a jótállás időtartamát

Törlés
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Komplett fűtési rendszerek akár -20°C-ig. A BVF termékek közel 10 éve élen járnak az internetes távoli elérésben, így legújabb fűtőpaneleink minden típusa a legkorszerűbb WiFi modullal szerelt. A csúcshatékonyságú fűtőbetét és az intelligens vezérlés olyan energiamegtakarítási lehetőségeket biztosít, amellyel a NYBRO fűtési rendszer a minősített passzív házakban és a gyenge hőszigetelésű épületekben is egyaránt valós alternatívája lehet bármely fűtési megoldásnak.

A BVF NYBRO panelek alapvetően épületek önálló fűtésre lettek megalkotva, azonban használhatóak kiegészítő és mobil fűtésként is. Ideális választás új építéshez vagy akár régi hőszigeteletlen épületek fűtéseként, sőt nagy belmagasságú terekben is ideális hőmérsékletet biztosítanak akár -20°C-ig.

A NYBRO fűtőpanelek innovatív X-alakú fűtőbetétje lehetővé tette a fűtőpanel méretének csökkentését változatlan hatásfok mellett, így a letisztult design mellett helytakarékos megoldást is jelent.

A CSOMAG TARTALMA:

 • Fali konzol
  Tartozék fali konzol, csavarok és rögzítők
 • 1,5m bekötőkábel
  Villásdugóval, mely fix bekötés esetén eltávolítható
 • Mobil láb
  Pillanatok alatt, 2 csavarral stabilan rögzíthető talpak

Egyszerű rögzítés, felhasználóbarát kezelőfelület, programozás, gyermekzár. A NYBRO fűtőpanelek mindegyike digitális termosztáttal szerelt és internetes távoli elérést biztosít. Természetesen ezek a funkciók opcionálisan is használhatóak, ha Ön egy egyszerűbb vezérlésre vágyik, csak fel-le állítaná a kívánt hőmérsékletet, úgy ezek a funkciók inaktív módba helyezhetőek a beüzemeléskor.

A tartozék mobil láb 1 perc alatt biztonságosan rögzíthető, így a fűtőpanel könnyedén mozgatható, ott fűt ahol kell. Mobil kivitelként a WiFi modul nem felejti el a beállításokat, így kiegészítő fűtésünket is elérhetjük távolról.

iOS ÉS ANDROID

További információk

Méretek N/A
Teljesítmény

, , ,

Műszaki adatok

Feszültség 230V
Elektroszmog Elektroszmog mentes
Csatlakozó vezeték 1,5m + földelt villásdugó
Vezérlés Beépített digitális termosztát WiFi modullal
Távoli elérés Andriod és iOS alkalmazással
Felület Fehér sík (könnyen tisztítható)
Rögzítés Fali konzol és mobil láb
Csomagolás Biztonsági karton doboz
Gyártó BVF
Garancia 1+4 év gyártói és hivatalos magyar garancia
Védelmi besorolás IP24
Tanúsítvány CE

Letöltések

Telepítési és használati útmutató