Powered by Smartsupp

AJAX Systems – Csomagajánlatok

A vásárlás menetéről mindent megtudhatsz, ide kattintva!

ALAP CSOMAG

Ez a csomag főként kis alapterületű épületek/lakások számára ideális választás, mellyel alapvetően egy behatolási pontot és egy helyiséget tudunk védeni, valamint kiegészül egy távirányítóval.

138.505 Ft.

KEYPAD SET CSOMAG

Ez a csomag főként kis alapterületű épületek/lakások számára ideális választás, mellyel alapvetően egy behatolási pontot és egy helyiséget tudsz védeni, valamint kiegészül egy érintőgombos vezérlőpanellel.

199.102 Ft.

ALAP CSOMAG CAM

Ez a csomag főként kis alapterületű épületek/lakások számára ideális. Alapvetően egy behatolási pontot és egy helyiséget tudsz védeni melyről kép formájában is kapsz visszajelzést mozgás esetén.

207.758 Ft.

AUTOMATIZÁLÓ CSOMAG

Ez a csomag főként otthonod automatizálására fókuszál. Alapvetően egy behatolási pontot és egy területet védhetünk vele. Okos villanykapcsolókat és okos dugaljakat is tartalmaz.

428.655 Ft.

HALADÓ CSOMAG

Ez a csomag főként kisebb vagy közepes méretű épületek/lakások számára ideális választás, mellyel alapvetően két behatolási pontot és három helyiséget tudunk védeni behatolás ellen.

468.017 Ft.

OUTDOOR CSOMAG

Ez a csomag kültéri védelmet nyújt védeni kívánt területed számára.
Kültéri mozgásérzékelőkkel alapvetően 5 területet védhetsz behatolás ellen, melyek közül egyről képet is láthatsz.

620.500 Ft.

HALADÓ CAM CSOMAG

Ez a csomag főként kisebb vagy közepes méretű épületek/lakások számára ideális választás, mellyel alapvetően két behatolási pontot és hat helyiséget tudunk védeni behatolás ellen.

620.872 Ft.

PROFI CSOMAG

Ez a csomag akár egy komplett családi ház számára is ideális választás lehet. Amennyiben et választod, 2 behatolási pontot és 6 helyiséget tudsz védeni – kettőt akár kép formájában is.

1.006.494 Ft.

KOMPLEX CSOMAG

Ez a csomag a biztonsági funkcióin kívül, kényelmi és automatizálási lehetőségek következő szintjét is nyújtja. Ezt választva 2 ajtót, 4 ablakot és 6 helyiséget tudsz védeni. A csomag kiegészül füst-hő-CO érzékelővel is.

1.355.560 Ft.