Elektromos fűtésrendszerek

ÉRTÉKESÍTÉS ÉS KIVITELEZÉS

Elektromos fűtésrendszereink

Tekintkse meg elektromos fűtésrendszereinket

Infrapanel

Újgenerációs BVF NG Series infrapanelek egyedülálló Graphite-polyimid fűtőbetéttel. Újszerű fűtési élmény: standard, üveg és tükör

Fűtőszőnyeg

Elektromos padlófűtés járólap, greslap és egyéb ragasztott burkolatokhoz. A modern otthonok és fürdőszobák elengedhetetlen kelléke.

Alu fűtőszőnyeg

Laminált padló, szalagparketta és egyéb úsztatott burkolatok padlófűtése gyorsan szárazépítéssel. Extra vékony rétegrendben bárhol kivitelezhető.

WiFi fűtőpanel

Letisztult design, kerekített végek és extra vékony kialakítás. X-Shape fűtőbetéttel szerelt fűtőpanel távoli vezérléssel akár fürdőszobai használatra is.

Fűtőpanel

A SPOT-D elektromos fűtőpanel letisztult designja ideális választás – költséghatékony és energiatakarékos megoldás.

Törölközőszárító

Önálló vagy kiegészítő fűtésként is használható fürdőszobai elektromos törölközőszárító digitális termosztáttal fehér és fekete színben.

Termosztát

Önálló vagy kiegészítő fűtésként is használható fürdőszobai elektromos törölközőszárító beépített digitális termosztáttal fehér és fekete színben.

Fűtőkábel

Padlófűtés betonban. Állandó ellenállású fűtőkábelek beltéri alkalmazásra 10 és 20W/m teljesítményben. Hőtároló elektromos padlófűtés kialakításához.

Kültéri fűtőkábel

Biztonság és állagmegóvás a ház körül. Gépkocsifelhajtók, járdák hó- és jégmentesítése kültéri fűtőkábellel, beton, aszfalt és térkő burkolatokhoz.

Kültéri hősugárzó

Kültéri elektromos infrasugárzóink komfortot teremtenek egy családi ház teraszán vagy vendéglátó egységekben. Gyors felfűtés és azonnali komfort.

Önszabályzó fűtőkábel

Az SRHC önszabályozó fűtőkábel elsősorban ereszcsatornák, csövek fagyvédelemére alkalmas. Könnyedén szabható, nincs szükség bonyolult előzetes tervezésre.

Okostükör

Folyamatosan páramentes tükör és kiegészítő fűtés egyben. LED világítással és okos funkciókkal, mint például időjárás előrejelzés, hőmérséklet, páratartalom.

Elektromos fűtésrendszerek – szolgáltatásaink

Vegye igénybe az elektromos fűtésrendszerekhez tartozó szolgáltatásainkat:

Felmérés, tanácsadás

Beszerzés

Telepítés

Karbantartás

Érdeklődjön a részletekről

"

Kapcsolatfelvétel, ajánlatkérés

További információra van szüksége termékeinkkel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Tegye fel kérdéseit, vagy kérjen ajánlatot alábbi elérhetőségeink bármelyikén!

Telefon:

E-mail cím:

Elfogadom az Adatkezelési Szabályzatban foglaltakat