Powered by Smartsupp

Elektromos fűtésrendszerek

ÉRTÉKESÍTÉS ÉS KIVITELEZÉS

Az elektromos fűtésrendszerek az energiahatékonyság és kényelem tökéletes kombinációját kínálják otthonaink fűtésére. Az elektromos fűtés az egyszerű telepítés és az egyszerű szabályozás lehetőségével széles körű népszerűségnek örvend, ami modern és gazdaságos megoldást kínál az otthoni fűtési igények kielégítésére. Az alacsony karbantartás és a környezetbarát működés teszi őket vonzóvá a mai energiahatékony otthonokban.

H TARIFÁT SZERETNÉL? IGÉNYELD MOST!

Mérőhelyi kivitelezés teljes körű ügyintézéssel! Minden szükséges lépést elintézünk H Tarifa igényléseddel kapcsolatban.

Elektromos fűtésrendszerek
– szolgáltatásaink –

Vedd igénybe az elektromos fűtésrendszerekhez tartozó szolgáltatásainkat:

Felmérés, tanácsadás

Beszerzés

Telepítés

Karbantartás

Felméréshez és konzultációhoz vedd fel velünk a kapcsolatot!

"

Elektromos fűtésrendszerek
– Ajánlott megoldások –

Hőszivattyús rendszerek

A hőszivattyúk forradalmat hoznak a fűtési és hűtési rendszerek terén. Ezek az energiatakarékos eszközök képesek ingyen energiát nyerni a környezetükből, és hatalmas előnyt jelentenek az energiahatékonyság szempontjából. A hőszivattyúk alkalmazása a modern otthonokban kényelmet és gazdaságosságot is jelent, ahol az intelligens technológia és a környezettudatosság találkozik.

Napelemes rendszerek

A napelemek telepítése az otthonokban és vállalkozásokban egyaránt megtérül, hiszen hosszú távú megtakarítást és energiafüggetlenséget tesznek lehetővé. A napenergia kihasználásával hozzájárulhatunk a fenntartható jövőhöz és az energiahatékonysághoz, miközben csökkentjük az energiaszámláinkat.

Kapcsolódó bejegyzések

q

STOP

Elegendő otthonod jelenlegi elektromos teljesítménye?

Elektromos fűtésrendszerek, napelemes rendszerek és elektromos autó töltők használatához nagy valószínűséggel amper bővítésre lesz szükséged.
Kérd ki szakembereink véleményét, mielőtt bármit is megvásárolnál!

Elektromos fűtésrendszerek
– Forgalmazott termékeink –

Első sorban újépítésű, modern nyílászárókkal ellátott ingatlanokhoz ajánljuk

Infrapanel

Újgenerációs BVF NG Series infrapanelek egyedülálló Graphite-polyimid fűtőbetéttel. Újszerű fűtési élmény: standard, üveg és tükör

Fűtőszőnyeg

Elektromos padlófűtés járólap, greslap és egyéb ragasztott burkolatokhoz. A modern otthonok és fürdőszobák elengedhetetlen kelléke.

Alu fűtőszőnyeg

Laminált padló, szalagparketta és egyéb úsztatott burkolatok padlófűtése gyorsan szárazépítéssel. Extra vékony rétegrendben bárhol kivitelezhető.

WiFi fűtőpanel

Letisztult design, kerekített végek és extra vékony kialakítás. X-Shape fűtőbetéttel szerelt fűtőpanel távoli vezérléssel akár fürdőszobai használatra is.

Fűtőpanel

A SPOT-D elektromos fűtőpanel letisztult designja ideális választás – költséghatékony és energiatakarékos megoldás.

Törölközőszárító

Önálló vagy kiegészítő fűtésként is használható fürdőszobai elektromos törölközőszárító digitális termosztáttal fehér és fekete színben.

Termosztát

Önálló vagy kiegészítő fűtésként is használható fürdőszobai elektromos törölközőszárító beépített digitális termosztáttal fehér és fekete színben.

Fűtőkábel

Padlófűtés betonban. Állandó ellenállású fűtőkábelek beltéri alkalmazásra 10 és 20W/m teljesítményben. Hőtároló elektromos padlófűtés kialakításához.

Kültéri fűtőkábel

Biztonság és állagmegóvás a ház körül. Gépkocsifelhajtók, járdák hó- és jégmentesítése kültéri fűtőkábellel, beton, aszfalt és térkő burkolatokhoz.

Kültéri hősugárzó

Kültéri elektromos infrasugárzóink komfortot teremtenek egy családi ház teraszán vagy vendéglátó egységekben. Gyors felfűtés és azonnali komfort.

Önszabályzó fűtőkábel

Az SRHC önszabályozó fűtőkábel elsősorban ereszcsatornák, csövek fagyvédelemére alkalmas. Könnyedén szabható, nincs szükség bonyolult előzetes tervezésre.

Okostükör

Folyamatosan páramentes tükör és kiegészítő fűtés egyben. LED világítással és okos funkciókkal, mint például időjárás előrejelzés, hőmérséklet, páratartalom.

Kapcsolatfelvétel, ajánlatkérés

További információra van szükséged a szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Tedd fel kérdéseidet, vagy kérj ajánlatot alábbi elérhetőségeink bármelyikén!

Telefon:

H tarifa telefonszám:

E-mail cím:

Elfogadom az Adatkezelési Szabályzatban foglaltakat