Amperbővítés

Energiabővítés lakossági és ipari célokra – Teljeskörű ügyintézéssel!

Segítünk az áramellátás kapacitásának bővítésében.

Amperbővítés Szolgáltatásaink

Szeretné profi szakemberekre bízni, akik nem csak jó, de igényes és szép munkát hagynak maguk után? Fontos Önnek kit enged be otthonába? Nincs ideje és nem tudja hogyan kell a szükséges igénybejelentő nyomtatványokat kitölteni? Vegye fel velünk a kapcsolatot most!

R

Meglévő hálózatok amperbővítése

Fűtéskorszerűsítés előtt áll, elektromos autót vásárolt, vagy napelemet szeretne telepíttetni, de csak egy fázis áll rendelkezésére? Fázis és Amper bővítéssel mindez lehetséges!

R

Mérőhely korszerűsítése, szabványosítása

Jelenlegi fogyasztásmérője egy régi faszekrényben, vagy épületen belül helyezkedik el mechanikai védelem nélkül? Akkor szinte biztosan szüksége lesz fázis és amper bővítés esetén a mérőhely szabványosítására!

R

Új bekapcsolás, vagy ideiglenes mérőhely kiépítése építkezés megkezdése előtt

új ingatlant építene, vagy csak bővíteni szeretné lakását, családi házát? Hozzáépítene, vagy csak egy új szoba kialakítására lenne szüksége, de jelenlegi hálózata nem alkalmas a bővítésre?

R

Meglévő fogyasztásmérő(k) áthelyezése, csatlakozó váltása

Útban van az átépítés miatt? Esetleg teljesen újra építi házát? Ideiglenesen, vagy az előírt szabványosítás miatt áthelyezésre lesz szüksége? Kollégáink állnak rendelkezésére!

Milyen esetekben van szüksége Fázis és/vagy amperbővítésre?

Miért is kell teljesítményt bővíteni, mérőhelyet szabványosítani, újrahúzni a régi lakása, vagy háza vezetékeit?

Fűtés rendszerek korszerűsítése

Energia, rezsi csökkentés céljából, vagy elavult, elhasználódott régi fűtésrendszerének cseréjét tervezi elektromos fűtésre? Biztosan szüksége lesz amperbővítésre! Javasoljuk kérje szakemberek véleményét, mielőtt bármit is megvásárolna!

Napelemes rendszer telepítése

Szeretné költségeit csökkenteni, elektromos autót vásárol(t), új fűtésrendszerét még olcsóbban szeretné üzemeltetni? Alkalmas erre az Ön mérőhelye? Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy időben segíteni tudjunk!

Új elektromos berendezések beüzemelése

Hőszivattyút, klímát szeretne üzemeltetni H-tarifás mérővel, vagy lecserélné régi gáztűzhelyét egy indukciós főzőlapra? Szinte biztos, hogy hálózatbővítésre lesz szüksége! Hívjon minket most!

Elektromos autó vásárlása, töltése

Tudta-e, hogy lehetséges az elektromos autó töltése éjszakai áramról? Költségmegtakarítást lehet elérni, de ehhez sokszor szükséges a mérőhely szabványosítása teljesítménybővítéssel! Megfelelő teljesítmény leadása nélkül az elektromos autó töltése egyáltalán nem, vagy csak lassan lehetséges!

2021-et írunk és egy újabb villamosipari forradalom vette kezdetét. A fosszilis energiák fogynak, az igényeink egyre csak nőnek, szinte minden háztartásban egyre több és több elektromos berendezés kerül telepítésre és beüzemelésre.

Nem kell nagyon messzire mennünk, ezelőtt 30 évvel a jelenlegi háztartások elektromos igényei sokkal kisebbek voltak, mint most. Az akkori igényeket maximálisan kielégítették a régi elvek, szabályok által kiépített fogyasztói elektromos hálózatok. Sajnos ennyi idő alatt, esetenként csak a falba védőcső nélkül begipszelt alumínium vezetékek, kábelek elhasználódnak, a kötések meglazulnak, ívképződés miatt az elmúlt pár évben egyre többször hallottunk elektromos tűzesetekről…

Sok esetben ezen felül a fent említett igényeink bővüléséből adódóan szeretnénk olyan berendezéseket vásárolni, működtetni (elektromos kazán, elektromos fűtés, stb…), fűtést korszerűsíteni, amelyeket nem bír el jelenlegi, rendelkezésre álló elektromos hálózatunk. Csak egy példát szeretnék megemlíteni! Gáztűzhelyét kiszeretné cserélni egy elektromos tűzhelyre? Tudta-e, hogy ehhez minimum 3×16 Amperre lesz szüksége? Igen, csak az elektromos főzőlaphoz és sütőhöz!!! CSAK ÉS KIZÁRÓLAG EHHEZ AZ EGY BERENDEZÉSHEZ!!! Az elmúlt évben többször kellett olyan családoknál elvégeznünk az elektromos hálózat korszerűsítését, amper bővítését, ahol először megvették az új indukciós főzőlapot és sütőt, a kiszállítást követően saját maguk bekötötték és az első bekapcsolást követően azonnal lekapcsolt a kismegszakító, ha tudott… vagy szétégett, esetenként kigyulladt…

s

Arra kérem Önöket, kérjék ki egy szakember véleményét, mielőtt az online felületen vásárolni kezdenek és otthon maguknak szeretnének mindent megcsinálni! Az életük múlhat rajta!

Vegyék fel velünk a kapcsolatot, hogy a jelenleg fennálló és a jövőben esetlegesen jelentkező igényeikhez igazodva tudjuk elvégezni a szükséges teljesítmény-és hálózatbővítést!

Az amperbővítés folyamata

Az amperbővítés (teljesítménybővítés) folyamatát az alábbi lépések szerint végezzük.

Konzultáció

Helyszíni felmérés

Hatósági engedély

Megvalósítás

Amperbővítési munkáinkból

Néhány példa a már elvégzett amperbővítési feladatok közül.

Amperbővítés, teljesítménybővítés konzultáció, ajánlatkérés

Többet információra van szüksége a szolgáltatással kapcsolatban? Megkezdené az amperbővítési folyamatot? Tegye fel kérdéseit, vagy kérjen ajánlatot alábbi elérhetőségeink bármelyikén!

Telefon:

Keressen minket telefonon: H-P 9:00-17:00

+36 30 726 7967

E-mail:

Munkatársaink rövid időn belül válaszolnak levelére

amperbovites@dbs.hu

    Elfogadom az adatkezelési tájékoztatót