Powered by Smartsupp

Regisztráltál a Napelem Plusz pályázatra?

Szabványosítsd mérőhelyed, bővíts fázist és teljesítményt pályázati támogatással!

Amperbővítés

Teljesítménybővítés – Teljes körű ügyintézéssel!

Segítünk az áramellátás kapacitásának bővítésében.

H-TARIFÁT SZERETNÉL? IGÉNYELD MOST!

Mérőhelyi kivitelezés teljes körű ügyintézéssel! Minden szükséges lépést elintézünk H-Tarifa igényléseddel kapcsolatban.

Az amperbővítés folyamata

Az amperbővítés (teljesítménybővítés) folyamatát az alábbi lépések szerint végezzük.

Konzultáció, felmérés

Felmérjük jelenlegi lehetőségeidet és igényeidet, majd ajánlatot adunk a teljes megvalósításra.

Szolgáltatói ügyintézés

Közösen egyeztetett igényeid alapján benyújtjuk a szükséges dokumentumokat a szolgáltatóhoz.

Mérőhelyi kivitelezés

A szolgáltató Műszaki Gazdasági Tájékoztatót küld, mely alapján elvégezzük a kivitelezést.

Amperbővítés Szolgáltatásaink

Szeretnéd profi szakemberekre bízni, akik nem csak jó, de igényes és szép munkát, tiszta munkaterületet hagynak maguk után? Fontos kiket engedsz be otthonodba? Nincs időd és nem tudod hogyan kell a szükséges igénybejelentéseket megtenni? Bízd ránk a papírmunkát, vedd fel velünk a kapcsolatot most!

R

Meglévő hálózatok amperbővítése

Fűtéskorszerűsítés előtt állsz, elektromos autót vásároltál, vagy napelemet szeretnél telepíttetni, de csak egy fázis áll rendelkezésedre? Fázis és Amper bővítéssel mindez lehetséges!

R

Mérőhely korszerűsítése, szabványosítása

Jelenlegi fogyasztásmérőd egy régi faszekrényben, vagy épületen belül helyezkedik el mechanikai védelem nélkül? Akkor szinte biztosan szükséged lesz fázis és amper bővítés esetén a mérőhely szabványosítására!

R

Meglévő fogyasztásmérő(k) áthelyezése, csatlakozó váltása

Útban van az átépítés miatt? Esetleg teljesen újra építed házadat és ideiglenesen segédoszlopra kell áthelyezni jelenlegi mérőhelyedet? A teljesítmény bővítéséből adódóan áthelyezésre és szabványosításra van  szükséged? Kollégáink állnak rendelkezésére!

R

Új bekapcsolás, vagy ideiglenes mérőhely kiépítése építkezés megkezdése előtt

új ingatlant építenél, vagy csak bővíteni szeretnéd lakásodat, családi házadat? Hozzáépítenél, vagy csak egy új szoba kialakítására lenne szükséged, de jelenlegi hálózatod nem alkalmas a bővítésre?

Gyakori kérdések

Az amperbővítéssel kapcsolatban gyakran feltett kérdések és válaszok

Mennyibe kerül az amperbővítés?

A teljesítménybővítés díja nagy mértékben függ a telepítési hely adottságaitól, a kívánt bővítés mértékétől, illetve a szükséges eszközök (pl.: mérőszekrény) mindenkori árától.

A DBS Smart Solutions Kft. a helyszín megtekintésével és felmérésével, valamint a fenti információk birtokában tud pontos árajánlatot adni ügyfeleinek.

Mennyi ideig tart az amperbővítési folyamat?

Megrendelés esetén meghatalmazást küldünk ki az Ügyfélnek, amelyet kitöltve és aláírva visszaküld számunkra, hogy az ügyintézést el tudjuk indítani.

Az igénybejelentést követően a szolgáltató megküldi a Műszaki gazdasági tájékoztatót.

Az ebben leírtak alapján a kivitelezést 15 napon belül elvégezzük, készre jelentjük.

A szolgáltató munkatársai felveszik ügyfelünkkel a kapcsolatot időpontegyeztetés céljából, majd elvégezve feladatukat a rendszer használatra kész.

Milyen hatósági engedélyekre van szükség az amperbővítéshez?

Az adott területen működő áramszolgáltatónál szükséges jelezni az adott ingatlanra szóló teljesítménybővítési igényt.

Az igénybejelentést és a hozzá kapcsolódó ügyintézést a DBS Smart Solutions Kft. elvégzi ügyfelei számára.

JÓTÁLLÁS - Milyen garanciákat vállal a DBS az amperbővítési folyamat kapcsán?

A DBS Smart Solutions Kft. által beszerelt eszközök a fogyasztóvédelmi törvényben meghatározott garanciával rendelkeznek.

Kollégáink saját plombával látják el az elkészült mérőhelyet annak érdekében, hogy a szolgáltatói átvételig az elvégzett munka garantáltan változatlan maradjon.

Amperbővítési munkáinkból

Néhány példa a már elvégzett amperbővítési, fázisbővítési és mérőhely szabványosítási feladatok közül

1 fázisú mérésről 3 fázisú mindennapszaki és H-tarifás mérőhelyek előkészítése

Új bekötés előkészítése 2×3 fázisú méréshez, tetőtartóval, szabadvezetékes csatlakozáshoz

Új bekötés előkészítése 2×3 fázisú méréshez, földkábeles csatlakozóhoz

2×3 fázisú mérés előkészítése a ház szigetelése előtt tetőárboccal, védőföldeléssel

1 fázisról 3 fázisra bővítés napelemes rendszer kiépítése előtt, csoportos mérőhelyen

1 fázisú mérésről 3 fázisú mindennapszaki mérőhely előkészítése (új kiépítés)

1 fázisú mérésről 3 fázisú mindennapszaki mérőhely előkészítése

1 fázisú mérésről 3 fázisú mindennapszaki mérőhely előkészítése

1 fázisról 3 fázisra bővítés napelemes rendszer kiépítése előtt, csoportos mérőhelyen (szekrény cseréje és előkészítése)

2db utólagosan (külső szigetelés és színezés után) telepített, 2×3 fázisú mérőhely)

Új bekötés előkészítése 1×3 fázisú földkábeles csatlakozású mérőhely

Új bekötés előkészítése 1×3 fázisú földkábeles csatlakozású mérőhely

Mérőhely szabványosítás során a szolgáltatók által is elfogadott, kiváló minőségű Hensel fogyasztásmérő szekrényekkel dolgozunk.

Kapcsolódó bejegyzések

Milyen esetekben van szükséged Fázis és/vagy amperbővítésre?

Miért is kell teljesítményt bővíteni, mérőhelyet szabványosítani, újrahúzni a régi lakásod, vagy házad vezetékeit?

Fűtés rendszerek korszerűsítése

Energia, rezsi csökkentés céljából, vagy elavult, elhasználódott régi fűtésrendszerének cseréjét tervezi elektromos fűtésre? Biztosan szüksége lesz amperbővítésre! Javasoljuk kérje ki szakemberek véleményét, mielőtt bármit is megvásárolnál!

Napelemes rendszer telepítése

Szeretnéd csökkenteni költségeidet, elektromos autót vásárolsz, új fűtésrendszeredett még olcsóbban szeretnéd üzemeltetni? Alkalmas erre a jelenlegi mérőhelyed? Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy időben tudjunk segíteni!

Új elektromos berendezések beüzemelése

Hőszivattyút, klímát szeretnél üzemeltetni H-tarifás mérővel, és/vagy lecserélnéd gáztűzhelyed elektromos/indukciós főzőlappal ellátott tűzhelyre? Szinte biztos, hogy hálózatbővítésre lesz szükséged! Hívj minket most!

Elektromos autó vásárlása, töltése

Tudtad, hogy lehetséges az elektromos autó töltése éjszakai áramról? Költségmegtakarítást lehet elérni, de ehhez sokszor szükséges a mérőhely szabványosítása teljesítménybővítéssel! Megfelelő teljesítmény leadása nélkül az elektromos autó töltése egyáltalán nem, vagy csak lassan lehetséges!

Dobos Zoltán Gábor

DOBOS ZOLTÁN GÁBOR
Műszaki igazgató
DBS Smart Solutions Kft.

Olvasd el figyelmesen!

2024-et írunk és egy újabb villamosipari forradalom vette kezdetét. A fosszilis energiák fogynak, az igényeink egyre csak nőnek, szinte minden háztartásban egyre több és több elektromos berendezés kerül telepítésre és beüzemelésre.

Nem kell nagyon messzire mennünk, ezelőtt 30 évvel a jelenlegi háztartások elektromos igényei sokkal kisebbek voltak, mint most. Az akkori igényeket maximálisan kielégítették a régi elvek, szabályok által kiépített fogyasztói elektromos hálózatok. Sajnos ennyi idő alatt, esetenként csak a falban, védőcső nélkül begipszelt alumínium vezetékek, kábelek elhasználódtak, a kötések meglazultak, ívképződés miatt az elmúlt pár évben egyre többször hallottunk elektromos tűzesetekről…

Sok esetben ezen okokból adódóan szeretnénk olyan berendezéseket vásárolni, működtetni (elektromos kazán, elektromos fűtés, stb…), fűtést korszerűsíteni, amelyeket nem bír el jelenlegi, rendelkezésre álló elektromos hálózatunk. Csak egy példát szeretnék megemlíteni! Gáztűzhelyed ki szeretnéd cserélni egy elektromos tűzhelyre? Tudtad-e, hogy ehhez minimum 3×16 Amperre lesz szükséged? Igen, csak az elektromos főzőlaphoz és sütőhöz!!! CSAK ÉS KIZÁRÓLAG EHHEZ AZ EGY BERENDEZÉSHEZ!!! Az elmúlt évben többször kellett olyan családoknál elvégeznünk az elektromos hálózat korszerűsítését, amper bővítését, ahol először megvették az új indukciós főzőlapot és sütőt, a kiszállítást követően saját maguk bekötötték és az első bekapcsolást követően azonnal lekapcsolt a kismegszakító, ha tudott… vagy szétégett, esetenként kigyulladt…

s

Kérd ki egy hozzáértő szakember véleményét, mielőtt online felületen vásárolni kezdesz és otthon magadnak szeretnél mindent megcsinálni! Hidd el, az életed múlhat rajta!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy a jelenleg fennálló és a jövőben esetlegesen jelentkező igényeidhez igazodva tudjuk elvégezni a szükséges teljesítmény-és hálózatbővítést!

Ügyfeleink mondták

Néhány vélemény munkáinkról

A DBS munkatársai rendben elvégezték a bővítést. Gyors és tiszta munka volt, köszönöm!

Kovács Imre

3×16 amper bővítésre volt szükségünk. Az egész megoldódott néhány hét alatt, a hivatalos ügyintézéssel együtt.

Hajnal Péter

A bővítés miatt szabványosítani kellett a régi szekrényt is, a DBS szerelői gyorsan meg tudták ezt is oldani, minden rendben volt.

Sirmán Balázs

Kapcsolatfelvétel, ajánlatkérés

További információra van szükséged a szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Tedd fel kérdéseidet, vagy kérj ajánlatot alábbi elérhetőségeink bármelyikén!

Telefon:

H tarifa telefonszám:

E-mail cím:

Elfogadom az Adatkezelési Szabályzatban foglaltakat