Powered by Smartsupp

AJAX SYSTEMS
Az innovatív biztonsági rendszer

Az AJAX nem csak egy átlagos riasztó. Sokkal inkább egy vezeték nélküli biztonsági és automatizálási rendszer, amely a művészet és a technológia kombinációjából született.  Megbízható, elegáns és könnyen kezelhető – távolról is. Oldalunkon megismerheted a rendszer előnyeit és kapcsolódó szolgáltatásainkat, valamint megvásárolhatod ajánlott csomagjainkat.

Az AJAX vezeték nélküli riasztórendszer előnyei

R

TELJES KÖRŰ LEFEDETTSÉG

Az AJAX SYSTEMS eszközei teljes körű lefedettséget biztosítanak: belső-és külső mozgásérzékelők, ajtó-és ablakérzékelők, tűz- füst- és szén-monoxid elleni védelem, valamint nedvességérzékelők.

R

MOBIL KIALAKÍTÁS

Az AJAX biztonsági rendszer egyik nagy előnye a vezeték nélküli kialakítás, és az egyszerű rögzíthetőség. Az ingatlan felújításakor le-és felszerelhető, és egy esetleges költözés alkalmával magaddal is viheted – az új házban vagy lakásban ismét összeállítható! 

R

Elegáns megjelenés

Az AJAX SYSTEMS rendszerének elemei igényes, letisztult, elegáns kialakításúak – ezáltal kiválóan illeszkednek bármilyen otthoni vagy irodai környezetbe. A modulok fekete és fehér színekben is elérhetők.

R

TISZTA SZERELÉS

A telepítés során nincs szükség építési munkálatokra. Az ingatlan a teljes folyamat alatt és azt követően is tiszta és rendezett marad.

R

GYORS TELEPÍTÉS

Munkatársaink rövid időn belül, 1-2 óra alatt képesek telepíteni akár nagyobb méretű AJAX rendszereket is – a fizikai felszereléstől az eszközök összekötésén át a programozásig.

R

EGYSZERŰ KEZELÉS

A központi egység funkciói kényelmesen és egyszerűen elérhetők akár okostelefon applikációval, akár falra szerelhető érintőkijelzős vezérlőpanel segítségével.

AJAX SYTEMS – Beltéri és kültéri védelem

Az alábbi metszetrajzokon képet kaphatsz egy átlagos családi ház belső és külső biztonsági rendszerének elemeiről – a teljesség igénye nélkül. Mozgasd az egeret a pulzáló pontokra, így láthatod, hogy az adott feladat ellátásáért melyik modul a felelős!

AJAX Systems – Csomagajánlatok

A vásárlás menetéről mindent megtudhatsz, ide kattintva!

ALAP CSOMAG

Ez a csomag főként kis alapterületű épületek/lakások számára ideális választás, mellyel alapvetően egy behatolási pontot és egy helyiséget tudunk védeni, valamint kiegészül egy távirányítóval.

138.505 Ft.

ALAP CSOMAG CAM

Ez a csomag főként kis alapterületű épületek/lakások számára ideális. Alapvetően egy behatolási pontot és egy helyiséget tudsz védeni melyről kép formájában is kapsz visszajelzést mozgás esetén.

207.758 Ft.

HALADÓ CSOMAG

Ez a csomag főként kisebb vagy közepes méretű épületek/lakások számára ideális választás, mellyel alapvetően két behatolási pontot és három helyiséget tudunk védeni behatolás ellen.

468.017 Ft.

TOVÁBBI AJAX SYSTEMS CSOMAGOK

Összetettebb, több funkciós, kültéri – nézd meg további ajánlatainkat is! 

Az ajax systems moduljai

Ha megismernéd a terméket...

 Kíváncsi vagy, milyen egységekből állítható össze leendő biztonsági rendszered? Megismernéd az Ajax Systems moduljait?

Ha már ismered az ajax rendszert...

Amennyiben már ismered, esetleg használod is az Ajax Systems  termékeit és pontosan tudod, milyen elemekre van szükséged…

Böngészd katalógusunkat, vagy kérj tanácsot!

Ha a választott csomagod mellé további elemeket választanál, megtekintheted őket katalógusunkban, a választott modulokról ajánlatot is kérhetsz! Ha segítségre van szükséged, kérdezd kollégáinkat telefonszámunkon, vagy kapcsolati űrlapunk használatával!

A termékfejlesztés nem áll meg: 2024 első hónapjaiban elérhetővé válnak az AJAX SYSTEMS 8 megapixeles kamerarendszerei – mesterséges intelligencia támogatással!

ajax systems – hírek, újdonságok

Rule your space 2023.

2023 október 20-án az Ajax Systems adott otthont az ötödik Ajax Special Event-nek, amely a legújabb eszközök és új szoftverfunkciók online bemutatója.

8 évvel ezelőtt a globális behatolási piac meghódításával a vállalat most horizontálisan terjeszkedik azzal, hogy teljesen új termékcsoporttal bővíti portfólióját. Az Ajax Systems teljesen új CCTV termékeket mutatott be, amelyek más megközelítést alkalmaznak a magánélet védelmére.

Kapcsolatfelvétel, konzultáció

Telefon

E-mail cím

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Új mező