DBS Smart Solutions

Bemutatkozunk

Több, mint 15 éves szakmai tapasztalattal kínálunk innovatív biztonsági szolgáltatásokat az Ön által védeni kívánt objektum(ok) számára.

Személyes és diszkrét konzultáció során felmérjük igényeit és kialakítjuk a teljes körű védelemhez szükséges biztonsági koncepciót. A technológiai megvalósítás során az elérhető legmodernebb eszközrendszereket alkalmazzuk, amelyek az objektum bármely típusú veszélyeztetettsége esetén képesek az Ön, vagy szerződött távfelügyeleti partnerének riasztására.

Erősáramú rendszerek tervezése és kivitelezésekor igyekszünk a jövőbeli igényeket is kielégíteni, így a későbbiekben nem éri majd kellemetlenül egy be nem tervezett hálózat bővítés költsége. Fontos számunkra a jó megjelenés, a hatékony és precíz munkavégzés, magunk után mindig eltakarítjuk a szemetet. Szeretjük amit csinálunk, éppen ezért folyamatosan arra törekszünk, hogy egy újabb szinre lépjünk a szakmánkban. Célunk megrendelőinkkel tisztességes és hosszútávú partnerkapcsolatok kiépítése és fenntartása.

A jelenlegi COVID-19 járványhelyzetre való tekintettel kollégáinkkal igyekszünk minden szabályt betartva védeni ügyfeleinket (védőfelszerelések használata), emellett úgy gondoltuk kibővítjük szolgáltatásainkat egy tisztító, fertőtlenítő eljárással az Ózonos fertőtlenítéssel.

Miért válassza a DBS Smart Solutions-t?

Megbízhatóság

Kollégáink igényes megjelenéssel, erkölcsi bizonyítvánnyal állnak rendelkezésre a megadott időben, a megadott helyen. Határidőre történő munkavégzéseink mindig időben elkészülnek, ha mégsem annak rajtunk kívül álló oka van.

Szakértelem

Nálunk mindenki rendelkezik szakképesítéssel, folyamatos továbbképzéseken veszünk részt, hogy naprakészen tudjuk ügyfeleinknek a legjobb szolgáltatást nyújtani.

Precíz munkavégzés

Hatékony és gyors munkavégzésünk mellett fontos számunkra a külalak, szigorú szabályok és szabványok szerint végezzük el a ránk bízott munkát.

Ha felkeltettük érdeklődését, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén!

Telefon:

Keressen minket telefonon: H-P 9:00-17:00

+36 30 726 7967

E-mail:

Munkatársaink rövid időn belül válaszolnak levelére

info@dbs.hu

A DBS Smart Solutions bemutatóterme

Küldjön üzenetet!

Keressen minket a fenti elérhetőségek valamelyikén vagy küldjön üzenetet az alábbi űrlap segítségével!
Kollégánk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot.

    Elfogadom az adatkezelési tájékoztatót