DBS Smart Solutions Kft.

Dobos Zoltán Gábor

DOBOS ZOLTÁN GÁBOR
Műszaki igazgató
DBS Smart Solutions Kft.

Kollégáink több, mint 15 éves szakmai tapasztalattal nyújtanak innovatív biztonsági szolgáltatásokat az Ön által védeni kívánt objektum(ok) számára.

Személyes és diszkrét konzultáció során felmérjük igényeit és kialakítjuk a teljes körű védelemhez szükséges biztonsági koncepciót. A technológiai megvalósítás során az elérhető legmodernebb eszközrendszereket alkalmazzuk, amelyek az objektum bármely típusú veszélyeztetettsége esetén képesek az Ön, vagy szerződött távfelügyeleti partnerének riasztására.

Erősáramú rendszerek tervezése és kivitelezésekor igyekszünk a jövőbeli igényeket is kielégíteni, így a későbbiekben nem éri majd kellemetlenül egy be nem tervezett hálózat bővítés költsége. Fontos számunkra a jó megjelenés, a hatékony és precíz munkavégzés, magunk után mindig eltakarítjuk a szemetet. Szeretjük amit csinálunk, éppen ezért folyamatosan arra törekszünk, hogy egy újabb szinre lépjünk a szakmánkban. Célunk megrendelőinkkel tisztességes és hosszútávú partnerkapcsolatok kiépítése és fenntartása.

A jelenlegi COVID-19 járványhelyzetre való tekintettel kollégáinkkal igyekszünk minden szabályt betartva védeni ügyfeleinket (védőfelszerelések használata), emellett úgy gondoltuk kibővítjük szolgáltatásainkat egy tisztító, fertőtlenítő eljárással az Ózonos fertőtlenítéssel.

Miben segíthetünk?

További információra van szüksége a szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Tegye fel kérdéseit, vagy kérjen ajánlatot alábbi elérhetőségeink bármelyikén!

Telefon:

E-mail cím:

Elfogadom az Adatkezelési Szabályzatban foglaltakat