Powered by Smartsupp

H tarifa

Mi a H tarifa, és miért érdemes igényelni?

A “H tarifa” egy az igénybe vehető áramdíjszabások közül. Azért hozták létre, hogy egy kedvezményes tarifával lehessen működtetni a hőszivattyúkat és a megújuló energiforrásokból, például a napenergiából kiépített fűtési rendszereket.

A keringető szivattyúk, kompresszorok vagy hőszivattyúk üzemeltetése tehát így a leggazdaságosabb, ezért ezen rendszerek telepítésekor meg kell fontolni, hogy a H tarifát válasszuk.

Ugyan csak idény jelleggel elérhető, de október 15. és április 15. között napi 24 órában, megszakítás nélkül, folyamatosan elérhető – nagyon kedvező áron.

H tarifa – Hogyan igényelhetem és mire lesz hozzá szükségem?

A H tarifa igénylésének és bevezetésének folyamata során az alábbi feltételeknek kell teljesülniük:

Igénybejelentés

A H tarifa igényléséhez fel kell venni a kapcsolatot az illetékes áramszolgáltatóval – a díjszabás rendeletben szabályozott, így az ország egész területén elérhető. A szolgáltatónál elérhető az igénylőlap, valamint be kell nyújtani a csatlakoztatni tervezett készülékek, berendezések adatlapját.

Regisztrált szerelő

Az előkészítést csak regisztrált szerelő végezheti el és a bekötés során egy külön mérőt kell majd felszerelni, mivel nem leválasztható, külön mérhető áramkörre szükséges bekötni, egy két tarifás mérő segítségével.

Megfelelő mérőhely

A bekötés során a két mérő (nappali és H tarifa) számára szükséged lesz egy a szolgáltató által elfogadott, szabványos, dupla mérőszekrényre, mely alkalmas a mérőórák elhelyezésére.

Miben segíthet nekem a DBS Smart Solutions?

Cégünk a teljes folyamat lebonyolítását vállalja az igénybejelentéstől egészen a mérőhely kialakításán keresztül a szolgáltatói átvételig.

Teljes körű ügyintézés

Bízd ránk a papírmunkát! Neked csak egy meghatalmazást és meglévő rendszered technikai adatait kell megadnod számunkra, innentől kollégáink átveszik a szolgáltatói ügyintézés kapcsolódó feladatait.

Mérőhelyi munkavégzés

Regisztrált szerelőink felmérik, és ha szükséges átalakítják mérőhelyedet úgy, hogy az alkalmas legyen a mindennapszaki és a H tarifa mérőóra szabványos, az áramszolgáltató által is elfogadtott elhelyezésére.

Eldöntöttem, h tarifát szeretnék! Mi a teendőm?

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és segítünk a továbbiakban!

H tarifa igényedet következő folyamat szerint kezeljük:

9

Felmérés

Kollégáink felmérik a mérőhelyet és a meglévő technikai adottságokat, majd meghatározzák a szükséges tennivalókat.

9

Árajánlat

A felmérés alapján árajánlatot adunk számodra, mely tartalmazza az elvégzendő feladatok munkadíját, és a szükséges anyagok költségeit.

9

Igénybejelentés

A felmérés és ajánlatadás során bekért technikai adatok alapján beküldjük H tarifa igényedet az áramszolgáltatóhoz.

9

Mérőhelyi munka

Regisztrált szerelőink az előzetes tervek alapján elvégzik a helyszíni munkát, hogy mérőhelyed alkalmas legyen a H tarifa mérő fogadására.

Kapcsolatfelvétel, ajánlatkérés

További információra van szükséged a szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Tedd fel kérdéseidet, vagy kérj ajánlatot alábbi elérhetőségeink bármelyikén!

Telefon:

H tarifa telefonszám:

E-mail cím:

Elfogadom az Adatkezelési Szabályzatban foglaltakat