Powered by Smartsupp

Adax Neo norvég elektromos fűtőpanel

Az ADAX NEO egyesíti és teljesíti a korszerű működés és a modern esztétikai megjelenés által támasztott követelményeket a fűtés világában.
A fűtőpanel jobb felső sarkában digitális kijelzőn láthatjuk a beállított hőfokot, valamint a fűtőpanel oldalán lévő gombok segítségével programozhatunk komfort illetve takarék hőmérsékletet igényeinknek megfelelően.

  • IP 20
  • takarékos beállítások
  • 5 év cseregarancia
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Az Adax Neo fűtőpanelt ideális esetben az ablak alatti függőleges falra kell elhelyezni, úgy hogy a fűtőpanel alja a padlótól 10-15 cm magasságban legyen. Általában ez az adott helyiség leghidegebb pontja. Amennyiben csak máshová van lehetőség a fűtőpanelt elhelyezni ügyeljünk arra, hogy a helyiségben lévő ablakon/ablakokon besütő nap ne érje a fűtőpanelt, mert felmelegedve nem a valós hőmérséklet szerint fog működni. A fűtőpanelek kizárólag vízszintesen elhelyezve használhatóak.

Amennyiben a fűtőpanel áramhálózathoz történő csatlakoztatása dugvillás aljzatba történik, akkor a fűtőpanel beüzemelése nagyon egyszerű, nem igényel szakembert. A fűtőpanel tartókonzolját 4 csavarral a falhoz kell rögzíteni, és a fűtőpanel konzolra történő felhelyezése után a dugvilla segítségével az áramhálózatba csatlakoztatható.

Hova ajánljuk?
Szigetelt, normál belmagasságú (alacsonyabb, mint 3 m) épületekbe
Modern életterekbe, irodákba, üzlethelyiségekbe, szalonokba
Kiemelten igényes enterirőrökbe
A norvég fűtőpanelek általános jellemzői
Összegyüjtöttük az Adax Neo fűtőpanelekre is igaz általános jellemzőket.

Norvég dizájn díjas termék
Az Adax Neo 2008-as megjelenése óta több jelentős dizájn díjat is nyert különböző lakberendezési kiállításokon. A felhasznált anyagok magas minősége, a különleges és letisztult formavilág, valamint a többféle választható szín garantálja, hogy a fűtőtest a lakás berendezésének a szerves részévé váljon.

Rejtett kiáramló nyílások a kiáramló levegőnek
A meleg levegőt kiengedő nyílások a panel hátulján, rejtve találhatóak, azok szemből nem láthatóak, így a letisztult formák erőteljesen hatnak.

Digitális, programozható termosztát
A panel jobb felső sarkában található diszkrét digitális kijelzőn láthatjuk a beállított hőfokot, valamint a panel oldalán lévő rejtett gombok segítségével végezhetjük el a programozás beállításait. A programozás segítségével a fűtőpanel automatikusan változtatja a komfort- és takarék hőmérsékletet a beállított értékek alapján.

Helytakarékos megoldás
A norvég fűtőpanelek közül az Adax Neo fizikai méretei a legkisebbek, így hely szűkében is tökéletes megoldás lehet.

További információk

Tömeg N/A
Teljesítmény

, , ,

Műszaki adatok

Feszültség 230V (1 fázisú)
Védelmi besorolás II. érintésvédelmi osztály – kettős szigetelésű készülék, IP20
Csatlakozó vezeték 1,3m + földelt villásdugó
Vezérlés Beépített digitális termosztát
Rögzítés Fali konzol
Garancia 5 év
Márka Adax