Powered by Smartsupp

AJAX Pass – Érintés nélküli kártya a kezelőhöz (3 db/csom)

Az Ajax Pass proxy kártya titkosított érintésmentes kártya az Ajax Keypad-hoz. A kártya elérhető fehér és fekete színben.

Cikkszám: pass3 Kategória:

Leírás

Ajax Pass proxy kártya

Gyors hozzáférés a biztonsági rendszerhez: A biztonsági rendszer kikapcsolásához érintse a Pass -t az olvasóhoz. Ez a másolásvédett kártya lehetővé teszi a biztonsági módok kezelését jelszó, felhasználói fiók és az Ajax alkalmazás elérése nélkül.
Felső szintű adatvédelem: A felhasználók gyors és biztonságos azonosításához a KeyPad Plus DESFire® technológiával rendelkezik. Kategóriájában a legjobb érintésmentes megoldás a felhasználó azonosítására kártyával vagy kulcstartóval. A DESFire® az ISO 14443 nemzetközi szabványon alapul, és egyesíti az átfogó 128 bites titkosítást és a másolásvédelmet. Ezt a technológiát használják az európai fővárosok közlekedési rendszereiben és a NASA beléptető rendszereiben is.
Egy kulcs az otthonhoz és az irodához: Egy Ajax Pass proxy kártya 13 hubhoz csatlakoztatható
Teljes átláhatóság az alkalmazásban: Az Ajax akalmazásában beállíthatja az egyes kártyák nevét és hozzáférési engedélyeit. Mindig tudja, ki és mikor változtatta meg a biztonsági módot – minden művelet rögzítésre kerül az eseménynaplóban. A rendszergazda valós időben visszavonhatja vagy korlátozhatja a hozzáférési jogosultságokat.
Egyszerű hozzáadás: A Pass rendszerhez való hozzáadásához mindössze annyit kell tennie, hogy megnyitja az Ajax alkalmazást, belép a beállításokba, és bemutatja a kártyát

Műszaki adatok:

Kommunikációs technológia: DESFire®
Működési szabvány: ISO 14443-А (13,56 MHz)
A bekötött hubok maximális száma: Akár 13
Kompatibilitás: KeyPad Plus
Működési hőmérséklet tartomány: -10 ° C és 40 ° C között
Működési páratartalom: Akár 75%
Méretek: 86 × 54 × 0,8 mm
Súly: 6 g

További információk

Tömeg 0,018 kg
Szín

,