Powered by Smartsupp

BVF 801 wifi termosztát + 3m padlószenzor

A BVF 801 WIFI önmagában egyszerű programozható szobatermosztát, de egy gyors telefonnal történő párosítás után okos rendszerként működik. Internetes távoli elérést biztosít minden Android és iOS alapú eszközről, felhasználva a világ egyik leggyorsabb felhő alapú okosrendszer szolgáltatását. Vezérelje könnyedén bárhonnan otthona hőmérsékletét egy könnyen kezelhető magyar nyelvű telefonos alkalmazással.

A 3m-es padlószenzor tartozék, melyet a termosztát csomagolásában a doboz alján talál.

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Megbízható és gyors távoli elérés minden típusú elektromos fűtéshez. A BVF 801 WiFi termosztát megfelel a legszigorúbb minőségi és felhasználási követelményeknek. Telefonos alkalmazás minden Android és iOS alapú készülékhez. Közel 30 év tapasztalatával az elektromos fűtési rendszerek piacán, tudjuk, hogy nem minden rendszer ugyanolyan.

Fekete és fehér kivitelben elérhető 2020-as fejlesztés a leggyorsabb beépített WiFi modullal.

Kapcsolási teljesítménye valós 16A, 3600W-ig nem szükséges teljesítménykapcsoló relé beépítése.

Minden típusú elektromos fűtéssel kompatibilis:

  • FŰTŐSZŐNYEG
  • FŰTŐKÁBEL
  • FŰTŐFILM
  • INFRAPANEL
  • ELEKTROMOS RADIÁTOR (FŰTŐPANEL)

Stabil és gyors
Minden eddiginél gyorsabb és stabilabb internetkapcsolat a legújabb beépített WiFi modullal. A termosztáthoz tartozó szerver a világ egyik leggyorsabb és legdinamikusabban növekvő felhőalapú szolgáltatása.

Csúcskategóriás vezérlő
Valódi csúcskategória az elektromos fűtésvezérlésben. Prémium anyagok és üveg előlap érintőgombokkal. 2020-ban megalkottuk a megbízható, megfizethető és könnyen kezelhető okostermosztátok legújabb generációját.

Felhasználóbarát kezelőfelület
A termosztát programozása és beállítása többé nem csak jelek és szimbólumok halmaza. A termosztát kezelése percek alatt elsajátítható, ezzel növelhetjük a fűtési rendszer energiahatékonyságát. Okos termosztáttal akár 20%-ot megspórolhat az éves fűtésszámlából.

4 optimalizált működési mód
Menüben állítható egyedi üzemmódok az energiafelhasználás optimalizálására. A BVF 801 okostermosztát egyedi beállítások kínál padlófűtéshez, mennyezetfűtéshez, infrapanelekhez és hagyományos elektromos konvektorokhoz. Az optimalizálási módok kiválasztásával 10-15% megtakarítás érhető el.

Gyors és intelligens szenzorok
A termosztátra kötött elektromos berendezések hőt termelnek, becsaphatják a termosztát szenzorait. A 801 WiFi készülék alkatrészei nagy terhelés mellet sem melegednek, így minden hőmérséklet szenzor tökéletesen pontos értéket mutat. Padlófűtés esetén a padlóba beépített NTC szenzor is 0,5°C pontossággal érzékel.

ERP ready – EU standard
A nyitott ablak érzékelés a maximális energiamegtakarításért. A távoli elérés és a programozhatóság nálunk alapfelszereltség. A BVF 801 WiFi termosztát megfelel az Európai Uniós követelményeknek. Gyártósorunk megfelel a legmagasabb minőségellenőrzési szabványoknak.

További információk

Szín

,

Műszaki adatok

Feszültség 230V AC, 50/60 Hz
Relé terhelhetőség 3600W/16A (javasolt: max.3200W/14A)
Készenléti áramfelvétel 0,5W
Szín Fehér
Kijelző LCD háttérvilágítással
Külső érzékelő NTC 10kΩ @ 25°C
Érintésvédelmi besorolás IP30
Szerelvényház ABS UL94-5 szabvány tűzállósági fokozat
Mérési tartomány 5°C–80°C, 0,5°C lépcsőkben
Beállítási pontosság ± 0,5°C
Programlehetőségek Heti 7; napi 4 ciklusidő
Szerelvény méretek 86 mm × 86 mm × 16 mm
Relé beépítési méret Ø 65 mm, minimum 55 mm mélység
Garancia 1+1 év gyártói és hivatalos magyar garancia

Letöltések