Powered by Smartsupp

BVF Fűtőkábel teszter

Kizárólag a burkolás közben használandó termék! A BVF teszter alkalmazásával azonnal észlelhető / beazonosítható a fűtőkábel / fűtőszőnyeg sérülése.
Használatával elkerülhető a sérülésből adódó későbbi burkolatbontás, hiszen a sérülés / vágás pillanatában hangosan jelezni fog.

Cikkszám: SCREAMER Kategória:

Leírás

Alkalmazási példa
A burkoló a munkavégzés során megsérti, elvágja a padlófűtési rendszer fűtőkábelét, ekkor a BVF teszter azonnal éles hangon sípolni kezd. A burkoló azonnal beszünteti a munkavégzést, így könnyen lokalizálható a sérülés, nincs szükség később bontásra vagy költséges műszeres bemérésre a hiba megkereséséhez.

Üzembe helyezés
Nyissa le a termék hátoldalát és helyezze be a 9V-os 6LR61 típusú elemet (1db).

Csukja vissza a termék hátoldalát. Az előlapon található ON/OFF gomb kapcsolásával a teszter használatra kész. Amennyiben a termék még nincs megfelelően a fűtőkábelhez csatlakoztatva, úgy éles hangot fog kiadni.

Tesztelés
A teszteren található krokodil csipeszeket csatlakoztassa az ellenőrizni kívánt fűtőkábel bekötő vezetékéhez az alábbi módon:

Piros csipesz: A 0-vezeték (BVF termékek esetén csupaszított KÉK kábel)

Fekete csipesz: A Fázis-vezeték (BVF termékek esetén csupaszított BARNA kábel)

Zöld csipesz: A földelő-vezeték (BVF termékek esetében csupaszított zöld-sárga kábel vagy sodrott fémköpeny )

A burkolás megkezdése előtt a fentebb leírtak szerint csatlakoztassa a tesztert. Az ON/OFF gombot jobbra tolva helyezze ON állásba. A visszajelző LED jobb oldalon fehéren világít. Az ellenőrző funkció aktív.

Amennyiben a teszter bejelez / sípol és pirosan villog a visszajelző LED, úgy ellenőrizze a csatlakozást, az elem töltöttségét. Fejezze be a burkolást és lépjen kapcsolatba a rendszert telepítő elektromos szakemberrel vagy a BVF központi ügyfélszolgálatával.

Fontos információ
A teszter csak áramtalanított bekötővezetéken alkalmazható! A teszter nem helyettesíti a kivitelezés során elvégzendő műszeres vizsgálatokat (lásd a fűtőelem használati útmutatóját).

Műszaki adatok

Alkalmazás BVF WFD fűtőkábel, BVF H-MAT fűtőszőnyeg, BVF L-PRO fűtőszőnyeg
Működés 9V (6LR61) elemmel. NEM TARTOZÉK!
Gyártó BVF
Garancia 1 év gyártói és hivatalos magyar garancia

Letöltések

Használati útmutató