Powered by Smartsupp

BVF L-PRO beépíthető fűtőszőnyeg 100 watt/m²

Padlószint emelkedés nélkül kialakítható elektromos padlófűtési rendszer. Ideális választás laminált padló, szalagparketta és egyéb úsztatott vagy klikkes rögzítésű burkolatok fűtésére. Alkalmas burkolat minimális rétegvastagsága 6mm.

Fontos információ! Vinyl burkolat fűtése kizárólag BVF H-MAT elektromos fűtőszőnyeggel történhet aljzatkiegyenlítő rétegben.

Ajánlott termosztátok: BVF 801 | Netmostat N-1

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Az alumínium szövetes elektromos fűtőszőnyeg gyári szélessége 50cm. Természetesen a fektetéskor (kigurításkor), mely minden esetben előzetes fektetési rajz/elgondolás alapján történik a szőnyegek egymásra merőleges is lehetnek. Így az 50cm-es szélesség csak csomagolási dimenzió, bármilyen alaprajzi mérethez könnyedén alkalmazkodik.

Padlószint emelkedés nélkül is kialakítható.
A BVF L-PRO fűtőeleme két darab nano-technológiás fűtőszálat tartalmaz, melyek keresztmetszete mindössze 1 mm. A fűtőszálak élettartalma a kéteres kialakításnak köszönhetően hosszabb, mint a hagyományos fűtőkábeleké, kivitelezése gyorsabb és egyszerűbb az egy oldalon történő csatlakoztatásnak köszönhetően.

DUAL LAYER TECHNOLÓGIA – INNOVATÍV FŰTŐSZŐNYEG
Az alsó carbon textúrás alumínium réteg felelős az egyenletes hőleadásért, a sugárzó hő visszaveréséért, ezen felül mechanikai védelmet is nyújt.
A felső alumínium réteg ennél is fontosabb feladatot lát el. Biztosítja a kábelek közötti hővezetést, mechanikai védelmet nyújt a sérülések ellen, illetve teljes felületű földelést és árnyékolást biztosít a biztonságos üzemeltetés érdekében.

PADLÓ HŐMÉRSÉKLET ÉS A MEGFELELŐ BURKOLAT KIVÁLASZTÁSA
A tervezési alapelvek az elektromos fűtőszőnyeg esetében sem térnek el a hagyományos vizes padlófűtésekétől. A burkolat optimális hőmérsékletét egyszerre biztosítja a gyárilag beállított teljesítmény és a termosztát padlóba épített szenzora. Komfort padlófűtésként a padló felületi hőmérsékletét célszerű 25-28°C között tartani, még önálló fűtésként 29-30°C-ban limitálni hasonlóképpen a hagyományos padlófűtésekhez.

A laminált padló kiválasztásakor mindössze három tényezőt kell figyelembe venni:

  • NE RAGASZTOTT BURKOLAT LEGYEN
  • MINIMUM 6mm VASTAG LAMINÁLT PADLÓ
  • VASTAGSÁGA NE HALADJA MEG A 14mm-T

FONTOS INFORMÁCIÓ
A BVF L-PRO termékcsalád klikkes rendszerű laminált padló fűtésére lett kifejlesztve. Nem alkalmas járólap, vinyl, csempe és egyéb ragasztott burkolatok fűtésére. Az alumínium szövet felület ragasztásra (csemperagasztó, aljzatkiegyenlítő) alkalmatlan felületet képez. Ragasztott burkolatok és vinly padló közvetlen fűtésére használja a BVF H-MAT termékcsaládot.

További információk

Méret

, , , , , , , , ,

Műszaki adatok

Feszültség 230V
Kábel típusa Dupla szigetelésű, földelt fűtőkábel
Kábelek közti távolság 50mm
Kábel átmérő 1,0mm
Fűtőszál szigetelése Fluoropolimer
Burkolat szigetelés Alumínium szövet
Csatlakozó vezeték 2,5m hidegvéggel, kéteres + földelés
Csomagolás Doboz
Ajánlott vezérlés Padlószenzoros BVF termosztátok
Tanúsítvány CE
Garancia 10 év gyártói és hivatalos magyar garancia

Letöltések