Powered by Smartsupp

BVF SRHC 18/36W beépíthető önszabályzó fűtőkábel

A BVF SRHC 18/36 önszabályozó fűtőkábel elsősorban ereszcsatornák, csövek fagyvédelemére alkalmas. Könnyedén bármekkora hosszban szabható, nincs szükség bonyolult előzetes tervezésre.

Az ár 1m fűtőkábelre vonatkozik, rendelés leadásakor a kívánt méter számát szükséges megadni.

Cikkszám: SRHC1836 Kategória:

Leírás

A BVF SRHC fűtőkábelek normál, korrozív és szennyező ipari körülmények között is felhasználhatók. Alkalmas csövek, ereszcsatornák, csapok, tolókapuk és ajtók fagyvédelmére. Általánostól eltérő felhasználás esetén keresse a BVF szakembereit. A kiegészítő csatlakoztató szett használatával hálózati bekötésük gyors és egyszerű, nem igényel különösebb szaktudást és más eszközöket.

Fagymentesítés intelligens fűtőkábellel
MIÉRT INTELLIGENS? A grafit-polimer fűtőelem hőmérsékletétől függően változtatja saját ellenállását. A fűtőkábel teljesítménye az aktuális külső hőmérséklet alapján változik, így ha nincs fagyveszély, teljesítménye drasztikusan lecsökken, közelít a 0W/m értékhez.

A BVF SRHC 18/36 fagymentesítő fűtőkábel 0 és +3°C közé kalibrált működési tartományával nem engedi fagypont közelébe a csővezetéket és benne keringő folyadékot, de nem is melegíti fel. Ezáltal kisebb szakaszokon termosztátos vezérlés nélkül is gazdaságosan üzemeltethető. Teljesítményét 18-36 watt között változtatja a külső és a csőszakasz hőmérsékletének függvényében.

BVF SRHC 18/36 ereszcsatorna fagymentesítése
Bármekkora hosszban szabható. Az ár 1m fűtőkábelre vonatkozik, rendelés leadásakor a kívánt méter számát szükséges megadni.

Műszaki adatok

Teljesítmény önszabályzó 18/36W 0-3°C között
Feszültség 230V
Kábel típusa Dupla szigetelésű, földelt fűtőkábel
Kábel átmérő 10,5 x 5,9 mm
Fűtőszál szigetelése Fluoropolimer
Külső burkolatszigetelés Fluoropolimer
Csatlakozás SRHC csatlakozó szett
Tanúsítvány CE, EX robbanásbiztos
Garancia 10 év gyártói és hivatalos magyar garancia

Videó

Letöltések

Használati útmutató